Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

...και μη...χειρότερα...ή ο παληός, είν' αλλοιώς...

Σκεπτόμενος(κακό αυτό όμως...) διάφορα, απορώ π.χ. πώς είναι δυνατόν στις ημέρες μας, πας τις, να μην ημπορεί να παρασκευάσει τον άρτον της ημέρας.
Απορώ ωσαύτως, πώς είναι δυνατόν ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, να σκοτώνεται με το αυτοκίνητό του ή την μοτοσυκλέττα του, τα οποία... από πάσης πλευράς είναι ασφαλή, και απλώς απαιτείται εκ μέρους του χειριστού-οδηγού, να οδηγεί τόοοσον προσεκτικώς όσον οδηγείται και το αεροσκάφος, να ρυθμίζει την ταχύτητα συμφώνως των εκάστοτε συνθηκών, και να ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ, να πατά ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ, όταν τούτο ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ...έπειδή η ηλιθιότης ως περισσεύουσα, εις συναπάντημα με τον ηλίθιον, έχεις χάσει 7~0, ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΟΣ...γαμώτο...
Εκεί σε θέλω...ΜΑΣΤΟΡΗ, πανέξυπνε εποχούμενε εμ?
Σε τούτο τον Τόπο το απρόοπτον ευρίσκεται ΕΞΩ από την «φαντασίαν» κυβερνώντων και κυβερνομένων.
Από πού ν' αρχίσω? Από κάποιον συνάνθρωπον, ο οποίος λιποθύμησε καταμεσίς του δρόμου, και τρέχουν γύρω του καμμιά 10αριά νεοέλληνες, μ΄ένα μπουκαλάκι νερού στα χέρια, διά να...τον στείλλουν μια ώρ' αρχήτερα από πνιγμό?
Βρε κοπάνια του κερατά, ο άνθρωπος πριν λιποθυμήσει ΔΕΝ ΔΙΨΟΥΣΕ να σας πάρει και να σας...σηκώσει. Το ίδιο και μ' έναν τραυματία από τροχαίο, καταμεσίς του δρόμου, ο οποίος ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ξεκίνησε από το σπίτι του ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΨΟΥΣΕ, πριν «ανταμωθεί» με το...ατύχημά του...γαμώτο.
Για να πιεί κάποιος νερό, θα πρέπει να έχει πλήρεις τις αισθήσεις του, διαφορετικώς, θα τον πνίξεις μπουκώνοντάς τον με υγρό στο στόμα, το οποίον υγρόν, αντί διά την πορείαν του προς τον...οισοφάγον, θα πάει στα πνευμόνια να πάρει και να σηκώσει...
Για τους κυβερνώντες α, καλα...εκεί είναι πού ΠΑΛΙ χάνουμε με 4~0(τόσον διαρκεί η θητεία των ελληνικών κυβερνήσεων ενίοτε...φευ) άνευ αγώνος.
Περίπτωσις Παλαιοκώστα και Σία.
Εκεί πλέον η μαλακία είναι απύθμενος.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Μαλακία δεν ονομάζεται η σεξουαλική αυτοϊκανο-ποίησις, η οποία στο κάτω-κάτω σε προάγει εις...αυτάρκην, μέχρι να ευρεθεί το φάρμακον διά το ΑΙDS χι, χι,.
Μαλακία ονομάζεται η επιπολαιότης, η έλλειψη φαντασίας(η αυτοϊκανο-ποίηση προϋπο-θέτει αχαλίνωτον φαντασίαν όμως-αφού), και η επιμήθεια, όταν συμβεί το...απρόοπτον.
Π.χ. Οταν κτίζεις μέσα στο δάσος κυρ μαλακοπίτουρα, υποτίθεται ότι έχεις κατασκευάσει και μια αποθήκη νερού κάτ' απ' το χώμα του κήπου σε τσιμεντένια υδατοστεγή δεξαμενή 50μ³(τουλάχιστον), και ένα μηχάνημα παραγωγής ρεύματος+ψεκαστήρια να καταβρέχουν το οίκημα, κι έτσι σε περί-πτωση που κυκλωθεί απ' τις φλόγες, αμπαρώνεσαι μέσα, περνά απ' έξω το κακό και μετά ε, και μετά θα έχεις ελεύθερη θέα μέχρι...όσο φθάνει η ματιά σου. Τέλος τα δένδρα, αλλά θα σου μείνει το σπίτι χονδροΜ Α Λ Α Κ ΑΑΑΑ....
Συμπέρασμα Νο2: Ζούμε σ' ένα κόσμο ΔΙΧΩΣ σκέψη, ζούμε μέσα στην σκέψη μας με...απ-ουσία Κόσμου.
Αυτά....
Συμπέρασμα: Ο ελπίζων τοις ανθρώποις, πεθαίνει...χέζοντας...
Και μη χειρότερα