Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Νεοέλλην Χονδρομαλάκας

Καλοκαιράκι(ότι ωραίον διαρκούν ελαχ(ύ)στως δυστυχώς, φέρει κατάληξιν...άκι)πλησιάζει και...σας μεταφέρω περιγραφικώς εικόναν από παραλίες...
Η γκόμενα ξαπλωμένη επάνω στην πετσέτα της, η υπέροχος κωλάρα της να λιάζεται εις...κοινήν θέαν, πλάϊ της ο γκόμενος μπρούμυτα κι αυτός κάτι διαβάζει ενδεχομένως, κι εσύ έχεις λάβει την κατάλληλον θέσιν πίσω τους...μπανί-ζων.
Τώρα εάν τους πετύχεις ΕΞΩ από την πλαζ να περιμένουν οι δυό τους π.χ. ταξί, πλησιάζεις και...και σηκώνεις ολίγον το κοντό φουστανάκι της, για να μπανίσεις εκ νέου την κωλάρα της, μαύρο φίδι που σ' έφαγε. Και λέμε τώρα εάν ειπείς εις τον συνοδόν της-πριν φας τα μπουνίδια σου- "...μα, αγαπητέ μου πριν από λίγο η κωλάρα της ήτο εις κοινήν θέαν, κι επειδή θα επεθύμουν να την θαυμάσω εκ νέου ε, ανασήκωσα ολίγον το φουστανάκι της, τί το κακό εμ;...". Σε παίρνει; Εμ, δεν σε παίρνει διότι...διότι η υποκρισία σε τούτον τον Τόπον πάει σύννεφον.
Ε, ρε πλάκες σσσσ,....

Nα η Ευκαιρία...

Ευρωεκλογές και ΝΑ η Μεγάλη Ευκαιρία που μας δίδεται τουλάχιστον μιά στο τόσο να εκφρασθώμεν κατά πως ταιριάζει σε έξυπνους ανθρώπους.
Είμεθα όμως έξυπνοι; Μπα, ούτε κατά διάνοιαν. Δηλαδή ρε μάγκες άμα καθήσουμε στο σπίτι μας την ημέρα των εκλογών στις 7 Ιουνίου 2009, τί φαντάζεσθε ότι θα γίνει; Μμμ, θα γελάσει κάθε πικραμένος μάγκες.
Θα υπάγουν οι υποψήφιοι, άντε οι συγγενείς τους και 5~6 φίλοι τους και...και μετά το βράδυ θα μετρήσουν ας πούμε 10,000 χαρτάκια. Ωρε γέλια, γέλια και...κλάμματα ε;
Αλλά επειδή είσαστε χαϊβάνια θα τρέξετε μέσα στην ζέστη-διότι ε, όσο νάναι λίγη ζεστούλα θα έχει εκείνη η ημέρα-να ψηφίσετε. Ωραία πηγαίνετε μάγκες μου, αλλά εις την καλυτέραν των περι-πτώσεων, ρίξτε ένα άκυρο να πάρ' η ευχή. Το άκυρο μμμ, το άκυρο είναι η πιό δυνατή ψήφος διαμαρτυρίας ρεεεε.
Αλλά από πού χάθηκε το μυαλό για να το εύρουν τα χαϊβάνια;
Περαστικά σας...κι άλλο κακό να μην μας εύρει...