Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

facebook

Δεν ηδυνήθην εισέτι να καταλάβω την χρησιμότητα του...facebook ως προς την επι-κοινωνίαν πλην του ότι ανεβάζεις τα του εαυτού σου για να τα βλέπουν οι άλλοι.
Ε, αυτό κάνω κι απ' το blog δεν;...
Οσες φορές κι αν βγήκα στο facebook δεν εύρον καν έναν δια chatάρισμα άρα;...
Από επι-κοινωνία είμεθα...χέσε...

Γυναικεία..."αισθητική" made in...Greece...


Πριν από...20 και βάλε χρόνια, από ραδιοφώνου, ανεφέρθην εις τα εικόνας-φωτογραφίας του θέρους, μεταξύ των οποίων εικόνων είναι και τα αρκούντως γυμνά-εκτεθειμένα γυναικεία πόδια.
Νυχάκια...ποικιλόχρωμα με διάφορα γκιρντάνια επί των νυχιών και επειδή κάποιος διεστραμμένος έφτιαξε όοολων των ειδών τα χρώματα, τα ζωντόβολα αι γυναίκαι, έβαψάν τα, με χρώμα π.χ. κιτρινοπράσινο, ως τα αρρωστημμένα νύχια που έχουν αρχίσει και σαπίζουν με πύον από την μέσα μεριά.
Α, αι πτέρναι; Εκεί κι αν είναι να εμμετιάζεις(νέα λέξις από την ΕΜΜΕΤΟΣ).
Ακολουθείς γυναίκα προπορευομένη, όπως λέγομεν...την παίρνεις από...πίσω, και σε κάθε της βήμα φόρα παρτίδα η...κατάμαυρη (σ)κατασχισμένη πτέρνα της, αλλά και όσο δύναται να εισχωρήσει το βλέμμα του ακολουθούντος κατάμαυρη πατούσα. Και ερωτώ: Πώς είναι δυνατόν εκεί ψηλά με τακούνι 10 εκατοστών να έχει μαυρίσει, αφού από το σπίτι της μέχρι που την συναντώ δεν έχουν μεσολαβήσει περισσότερον από 300 μέτρα;
Αρα μ' αυτά τα πόδια έπεσε για ύπνο και...δεν θάθελα νάμουν το σινδόνι της αλλά ούτε και το υπόδημά της.
Κατά τα άλλα νομίζει ότι γοητεύει κιόλας...
Μη χέσω...