Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Είμαστε ΠΑΣΟΚ

Συμβολή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο διάλογο για τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή

Με την πρότασή μας αυτή ζητάμε μια διευρυμένη εντολή αναπροσανατολισμού της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και της χώρας, που θα διευρύνει το μέρισμα υπέρ της κοινωνίας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που μέσα στο σημερινό θολό τοπίο επιζητούν να αναδείξουν και πάλι τη χαμένη τιμή αλλά και να διατυπώσουν ξανά το σωστό νόημα της Πολιτικής. Η Πολιτική υπάρχει για να δημιουργεί κάθε φορά ευνοϊκότερους συσχετισμούς για τα συμφέροντα της πλειονότητας των πολιτών.
Το ανωτέρω θα τα διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Χρυσοχομεΐνίδη υπουργού «προστάτη» των ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ πολιτών όμως(sic)
Tα ακόλουθα τα έστειλλά του, μήπως και...ωριμάσει...
Ερώτηση:
Πλειονότητα λοιπόν είναι η βαρβαροΑφρικάνα(ήπιος χαρακτηρισμός) ή ένα ελληνοχωριατόπαιδο των 700€ που επέλεξε να κάνει την "τύχη" του στην Αστυνομία;
Μήπως έμαθες ότι αυτή η...βαρβαροαλλοδαπή ΕΒΡΙΖΕ όλους εμάς κι εσέ μαζί)τους Ελληνες επειδή δεν ακινητοποιήσαμε τα οχήματά μας να περάσει...η Αυτού Μεγαλειότης; Μη χέσω.
Επειδή λοιπόν οι πεζοί "έχουν" προτεραιότητα, ΕΣΥ Μιχάλη ορμάς με χέρια και με πόδια βουρ επάνω στο οδόστρωμα με απαίτηση να σταματήσουν ΟΛΟΙ προκειμένου να περάσεις; Μα, δεν είσαι ανόητος να σε λοιώσουν όλοι περνώντας από πάνω σου έτσι;
Υπάρχει λοιπόν και το...εθιμικόν δίκαιον(εάν έχεις ακουστά) ως και τα χαρακτηριστικά της φυλής μας, ώπου επισκεπτόμενος ΞΕΝΗΝ Χώραν συμμορφώνεσαι με τα ισχύοντα εις την ως άνω Χώραν ναι; Ναι και μάλιστα. Στο Μουσουλμανικό Τέμενος θα αφαιρέσεις τα υποδήματά σου, στην Συναγωγή θα φορέσεις κάλυμμα στο κεφάλι και στις εκκλησιές μας θα βγάλεις το καπέλλο σου ναι; Μάλιστα.
Εάν η μανταμίτσα απαιτεί να ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ τα οχήματα για να περάσει, να μετακομίσει στην...Ελβετία. Αλλά εκεί δεν την παίρνει να πάει. Εχει κώλο να βρίσει Αστυνομικούς εκεί; διότι τους 2 αστυνομικούς μας τους έβρισε σκαιότατα. Κρατούν την Χώρα τους ΚΑΘΑΡΗ από...ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ εμ,...
Ενθυμείσαι κι εκείνη την πινακίδα που διαβάζαμε αναρτημμένη έξω από την πόρτα των ανελκυστήρων «ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ»;
Μάθε λοιπόν ότι σε τούτη την Χώρα σεβόμεθα τους ενοίκους ΠΡΩΤΑ και οι άλλοι ΕΠΟΝΤΑΙ Μιχάληηηη...
Μήπως δύναται η εν λόγτω μανταμίτσα να μας ειπεί στην Χώρα της πόσο βάρβαροι είναι οι εκεί Αστυνομικοί; Εκεί να ιδείς.
Μ' έχουν σταματήσει πολλές φορές για έλεγχο. "Γειά σας, παρακαλώ το δίπλωμά σας, την άδεια, και το ασφαλιστήριον ευχαριστώ" μου είπαν όοολοι, και μετά τον έλεγχο με χαιρετούν μου εύχονται να πάω στο καλό κ.τ.λ.
Μην παρασύρεσαι από τον ολίγον Τσίπρα ο οποίος θα έλθει στην εξουσία όταν οι αλλοδαποί θ'αριθμούν...5~6εκατομμύρια και βάλε.
Με την ενέργειά σου να θέσεις σε διαθεσιμότητα τους 2 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικούς κατά το...αποφασίζομεν και διατάσσομεν...sic, μου θύμισες εκείνο που μας έλεγαν οι άλλοι ναυτικοί στα λιμάνια: 30 Ελληνες 31 ρουφιάνοι. Και στην απορία μας...«Μα, βρε παιδιά στο πλήρωμα είμαστε 30» μας απαντούσαν...«ΚΑΙ το καράβι σας ρουφιάνος είναι»
Αμα έχουμε τέτοιους «συμπατριώτες» τύφλα νάχουν οι οχτροί μας ε;
Συμπέρασμα: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΑΝΑΖΕΙ τελικώς ε;
www.manoskarmiris.blogspot.com
ΥΓ Αποφάσεις πατ κιουτ θυμίζουν ανώριμους έφηβους. Ελπίζω να ωριμάσεις.
Εάν είχες πατέρα τον πατέρα μου, θα σε συμβούλευε πως όοολες τις αποφάσεις'ενέργειές μας θα πρέπει να τισ περνάμε από...ΕΦΕΤΕΙΟ Μιχάληηηη,
Εύχομαι να ωριμάσεις δια να σε υπολογίζουμε ως σοβαρόν άνθρωπο και ΟΧΙ επιπόλαιον ως μέχρις...ώρας

Μεθ' αλλαγμένα

Εις τον Ελληνα ΔΕΝ είναι δύσκ(ω)λον να του μάθης καινούργια πράγματα, ΤΟ δύσκ(ω)λον είναι πώς να τον πείσης ν' αποβάλλει τας παλαιάς κακάς συνηθείας του όπως:
Γουστάρει να ψωνίζει π.χ. αχλάδια με το σκουληκάκι μέσα κι απ' τα πέντε που ηγόρασεν, να φουντάρη τα...τρία.
Γουστάρει να αγοράζη τομάτες(και όχι Ν-τομάτες που ακούω να τις ονομάζουν) τις οποίες εάν δεν τις καταναλώση εντός 2~3 ημερών μετά να τις φουντάρει κι αυτές.
Πριν από 10 ημέρες ηγόρασον τοματάκια ΜΕΘΕΛΛΕΓΜΕΝΑ. Εφαγα δυο-τρία(διά καλήν υγείαν δεν...στουμπώνουμε τον στόμαχον ναι;) και τα υπόλοιπα περίπου 10αριά τα εγκατέλειψον επί του πάγκου της κουζίνας. Ε, ψες επεθύμησον εκ νέου να ξαναγέψω. Αναλοίωται ως και κατά την ημέραν αγοράς των τας εχεύθην ευαρεσθούμενος και όλα μια χαρά.
Πριν από...40 και πλέον έτη, αλωνίζων εις τα πέρατα της Οικουμένης επιβαίνων πλοίων διαφόρων, αι προμήθειαι εις φρούτα και λαχανικά ήσαν όοολαι εκ μεθ' αλλαγμένων καλλιεργειών.
Βεβαίως υστέρουν ως προς την γνησιότηταν της γεύσεως. Η κατάστασις αύτη όμως τότε.
Μετά παρέλευσιν 40 ετών οι επιστήμονες ετακτοποίησαν ΚΑΙ αυτό.
Και ερωτώ: Βρε χαζομαλάκα ω πανήβλαξ Ελλην από την μιά σ' εξυπηρετεί το ότι ο μαγνητικός τομογράφος αναλύει ΚΑΙ το μικροχιλοστόν των κυττάρων σου , από την άλλην όμως αρνείσαι την τεχνολογίαν-τεχνογνωσίαν η οποία σου προσφέρει εξοικονόμησιν χρημάτων μέσω προϊόντων, άτινα θα καταναλώσης ΔΙΧΩΣ να φουντάρης το ελάχιστον εξ αυτών;
Πόσα καντάρια μαλάκας θα πρέπει να είσαι;
Εις εξετάσεις-αναλύσεις ας προέβησαν επιστήμονες επί διατηρημένων πτωμάτων Αιγυπτίων(μούμιας) διεπίστωσαν ότι αι διατροφικαί συνήθειαι της εποχής εκείνης ήταν τρόφιμα συντηρηθέντα δι άλατος. Πώς άλλως αφού τα ψυγεία ΔΕΝ υπήρχαν τότε;
Το άλας όμως εκείνο είχεν ως αποτέλεσμα την σκλήρυνσιν των αρτηριών και τον πρόωρον θάνατον περίπου γύρω στα 40 έτη.
Το τί δυνάμεθα να φάγωμεν επί των ημερών μας το είχον αναλύσει εις τα ραδιοφ(ο)νικά προγράμματα από την 12ην Δεκεμβρίου 1988, έως και την 16ην Σεπτεμβρ(ύ)...1996.
Οσοι ήκουσαν...ήκουσαν. Δια τους υπολοίπους δυστυχώς ΔΕΝ δύναμαι πλέον...
Η τύχη στην ζωή ΜΕΓΑΛΟ πράγμα...
Χαίρεσθε...