Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Σταθέα ούτε στον κόρφο μας...

Δημήτρη Ρίζε,
Η κατάληξις -έα προδίδει καταγωγή εκ Μεσσηνίας. Ε, αυτό είναι αρκετή εξήγησις, διατί σε κατεκεραύνωσε.
Η...Ελένη Λουκά να σε δίκαζε βρε παιδί μου ε, ολιγότερον θα "σούρριχνε"...
Ω, ρε που πέσαμεεεε...
Βόηθα Παναγιά...
ΥΓ Η εν λόγω "μανδάμ" μόνον στα ιαματικά λουτρά πηγαίνει? Διότι εάν επι-σκέπτεται τα...άλλα ε, όοολοι οι κώλοι, είναι εις κοινήν θέαν, μ' ένα...κορδονάκι(αν) ανάμεσά τους(φευ) κι εσύ τον είχες πίσω από γρίλλιες. Ε, μ' αυτή την φωτογραφία δεν τον παίζεις κιόλας ΕΛΕΟΣ. Οσον διά τα βυζιά, καααλά, αυτά τα βλέπουμε από...χρόνια.
Σημ. Δυστυχώς όμως όσο περνούν τα χρόνια τόσον οι κώλοι, όσον και τα βυζιά είναι...άστα να πάνε. Χάλια, χάλια, χάλια και δυστυχώς...ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ πλέον....

Cosmote "εταιρεία"...εταίρα...

Πόσο χρόνο υποψιάζεσθε ότι χρειάζεται να εμφανισθεί η ιστοσελίς μέσω...Cosmote on the go? Ισαμε και...75 δευτερόλεπτα εις την καλυτέραν των περι-πτώσεων(φευ).
ΕΛΕΟΣ....
Επυθυμείτε και συγκρίσεις? Μμμ, εις σ-χέσιν με την Ιαπωνίαν είμεθα 1(εμείς) 100 οι σχιστομάτηδες. Τουτέστιν με το που πατάς κατεβαίνουν όοολα εν τω άψε-σβήσε.
Υπομο(υ)νί...

Η τρέλλα-ανοησία-μαλακία δεν πάει στα βουνάαα...

Αλλο και τούτο.
Τα..."λουλούδια": Κίρα Νάϊλι, Πίτσις Γκέλντοφ, Μπρατ Πιτ, Σαρλίζ Θερόν, Ρίλι Ζερβέ, Χέϋντεν Πανεντιέρ, Ντάνιελ Κρεγκ, Νικόλ Σέρζιγκερ και το ζώον Αναστάσια, ΔΕΝ γουστάρουν πλέον την δημοσιότητα. Και η ερώτησις του "πανήβλακος" γράφοντος.
Γιατί βρε πούστηδες ΚΑΙ καρατσοκαρίες, επιδιώξατε να γίνετε διάσημοι και μετά καταλάβατε ότι τούτο ενοχλεί? Είσθε οι πρώτοι ηθοποιοί, όπως οι πρώτοι αστρονάπται, και ε, όσο νάναι ως πρωτοπόροι δεν γνωρίζατε? πριν από σας εκατομμύρια άλλους τους κυνηγούσαν οι φωτογράφοι. Δεν είδατε τί έπαθε η Νταϊάνα? Γι αυτό όταν σας κυνηγούν οι παπαράτσι να μην...τρέχουτε...
Ρε τί τραβάμε με τους πουστο"ηθοποιούς" και τα καρατσόλια...

ΥΓ. Ευτυχώς η Αναστάσια μας απήλλαξεν από την διασημότητά της διότι...εξέπεσεν. Πώς και τί άγνωστον...