Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΕΡΤ Ω...ΧΟΝΔΡΟΜΑΛΑΚΙΑ...

Παρασκευή γύρω στας 9½ πρωΐ, επισκεπτόμενος το κατάστημα "ΠΛΑΙΣΙΟ", στο Νέο Ψυχικό, βλέπω εκεί στην είσοδο καλώδια να σέρνονται στην είσοδο, μια κινητικότητα, έξω ένα φορτηγό της ΕΡΤ, "τεχνικοί", μια χονδρομπαλλού, παριστάνουσα την...δημοσιογράφο "ρεπόρτερ", και τέλος πάντων ετοιμασίες για σύνδεση με το πρόγραμμα των Οικονόμου-Λυριτζή.
Ε, αφού ολίγον πριν τις 10, ωμίλησεν ο Δ/ντής του καταστήματος, είπε εκεί τα νόστιμα(πληρωμένα?), ετοιμάζονται να φύγουν τα..."παλληκάρια" της Κρατικής "τηλεοράσεως" που τα πληρώνουμε Χρυσάφι(άλλο κεφάλαιο), και ξεκινά το φορτηγό με την κεραία του LINK, τέντα υψωμένη και καθώς διανύει καμμιά 20αριά μέτρα, ακούμε μπαμ, μπουμ, στρέφομεν κεφαλήν και τι να ιδούμε? Η κεραία του LINK, αφού ΔΕΝ την κατέβασε ο χονδρομαλάκας "οδηγός"(δική του δουλειά), να έχει μπλεχθεί ανάμεσα στα κλαδιά δένδρων, τα οποία ευρίσκονται σε ύψος πάνω από 5 μέτρα από το έδαφος(φευ). Αντε δώστου εμπρός-πίσω το όχημα, προκειμένου να ξεμπλεχθεί η κεραία. Εάν υπήρχαν καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σ' εκείνο το ύψος, θα σκοτώνονταν όλοι μαζί, προς δόξαν της χονδρομαλακίας των Δημοσίων Υπαλλήλων-Δημοσίων ΚΙΝΔΥΝΩΝ, όπως κεραυνοβολήθηκαν τα άλλα άμυαλα ζωντανά της μεταφορικής εταιρείας κ.τ.λ.....

"Λειτουργοί"...αλειτούργητοι

Σχετικώς με την φαιδρότητα του περιστατικού στην Κέρκυρα με τον μαθητή της Γ! Λυκείου, που κάποιος χονδρομαλάκας "λυκειάρχης", παρέσυρε με την μαλακία του ΚΑΙ τους δικαστές, έχω να δηλώσω ότι..."ενωρίς" εξεδικάσθη η υπόθεσις. Δεν άφηναν να τελειώσει το παιδί ΚΑΙ το Πανεπιστήμιο, και μετά να το ρίξουν στα τάρταρα, δηλαδή στην Α! Λυκείου?
Μα, τέλος πάντων, ποιός μαλάκας έδωσε δίπλωμα Λυκειάρχη στον χονδρομαλάκα, και ποιός έκανε δικαστή τον άλλον χονδρομαλάκα, ο οποίος με το που πήρε την δικογραφία στα χέρια του έπρεπε να ερωτήσει-αρξαμένης της διαδικασίας(ως όφειλε)-, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΔΙΟΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ γαμώ την ατυχία του που αρρώστησε...τότε?
Κατά τ' άλλα έχουμε "εμ-πιστο-σύνη" στην Ελληνική Δικαιοσύνη? Μην το ξανακούσω από κάποιον κάποτε, διότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ θα είναι πιο...χονδρομαλάκας. Αντε μη χέσω...
Ρίξτε και ματιά στο δημοσίευμα με τίτλο "Ασύμμετρος Απειλή", και θα καταλάβετε(ίσως)...