Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Πάλι οι...Αρεστοί ΠΑΣΟΚΟΙ;

Ποίος Κυβερνά επί τέλους τούτο τον Τόπο;
Η ρήσις ανήκε εις τον Κωνσταντίνον Καραμανλήν και την είπε όταν στην Θεσσαλονίκη το παρακράτος-Φρίκη(Φρειδερίκη) σκότωσε τον Γρηγόρη Λαμπράκη όπως και η πουστοΕλισάβετ+Σκώτλαντ Γιάρντ σκότωσε την Νταϊάνα ναι; Μάλιστα.
46 ολόκληρα χρόνια 5 μήνες και κάτι ημέρες, το παρακράτος ξανακτυπά αλλά υπό μορφήν παρε-ούλα ς...
Εχουμε και λέμε: ΕΛΑΣ τοποθετεί ο Χρυσοχοΐδης για "αρχηγό" έναν...άκαπνο. Πυρο"σβεστική", τοποθετεί έναν που μας...φλόμωσε στην κάπνα στην εκπνοή του καλοκαιριού που αφήσαμε πίσω. Ναι; Μάλιστα.
Να γιατί η ρήσις του Κώστα Αξελού θα είναι εις τους αιώνας των αιώνων...επίκαιρος: "Ζούμε σ' έναν κόσμο ΔΙΧΩΣ σκέψη, ζούμε μέσα στην Σκέψη μας με...απ-ουσία Κόσμου". Το είχα διαβάσει στο βιβλίο του με τίτλο "Προς Την Πλανητική Σκέψη" το...1975 ότε ήμουν 29 ετών ΜΟΝΟΝ. Κι από τότε άλλαξαν όλα στον τρόπο που άρχισα επί ΤΕΛΟΥΣ να σκέπτομαι για το κάθε τι.
Από το πώς να κουμαντάρω το ποδήλατο οδηγώντας μέχρι να γράψω δυό λέξεις σε μια ευχετήρια κάρτα...
Πόσο μάλλον να είχα την ευθύνη για το ποιούς καταλληλότερους(όμως) θα τοποθετήσω σε νευρ-αλγικές θέσεις ε;
Δεν αρχίσατε καλά. ΚΑΘΟΛΟΥ καλά...
Τα συλλυπ(εισ)τήριά μου.
Με τον Στεφανίδη πάντως ζήτω που...καήκαμε...
"Ο άρρεν μέχρι τα 30 του χρόνια είναι ένα μωρό, 30~40 έφηβος, κι απ' τα 40 ξανά μωραίνεται" είχεν δηλώσει ο Ηράκλειτος...τότε. Και σήμερα εάν ζούσε με τέτοιες "κρίσεις" τα ίδια θα έλεγε διά τους..."κρίνοντες"...
ΥΓ αμ, το άλλο που εδήλωσε ο ανεκδιήγητος Στεφανίδης; " Θα φτιάξω Πυροσβεστικό Σώμα τέτοιο, που με το που θα εκδηλώνεται φωτιά τσακ θα την σβήνουμε στο άψε-σβήσε". Ναι καλά το είδαμε στην πράξη το καλοκαίρι στο Γραμματικό Στεφανίδη. Ασε μην ορκίζεσαι. Καλά σ' αυτήν Χώρα με τόοοσα μνημεία οι κάτοικοι ΔΕΝ έχουν μνήμη. Αλλά να μην θυμάσθε ω χαζοΓκουβέρνο το κακό πριν από 2 μόλις μήνες; ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου ΕΛΕΟΣ...και ΒΟΗΘΕΙΑ...