Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Η...στραβή

Ε, ρε πλάκες που θάχωμεν έτσι και γίνει η στραβή ε;
Δηλαδή στις 4 Οκτωβρίου ε.ε. , να μην αξιωθεί ουδείς να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κουκιά, για...απολυταρχία, και ξανά-μανά από την αρχή αλλά μμμ, με τον Νόμο Πάκη, ώπου το πρώτο κόμμα σε ψήφους «προικοδοτείται» με...50 επί πλέον καθίσματα εντός του σκατοκοινοβουλίου μας, παίρνοντάς τα όμως από το...2ο κόμμα. Ε, ρε κλάμμα. Και να ξαναβγεί(φτου κακά) ο Καρα-αμάν-αλής για να μας γαμήσει ό,τι μας έχει μείνει...αγάμητο. Οχι ότι KAI ο George με την...σκατοπαρέα του δεν θα...μας ρίξει κάτι ψωλιές άνευ σιέλου, καθ' ότι «καμμένη» Γη θα παραλάβει το πιντί, κι έτσι θα έχουμε γαμήσια με...επιτήρηση όμως...
Και να θυμάσθε. Μετά τον 2ον Παγκόσμιον πόλεμον, οι εντολές έρχονται με e-mail και...βούρδουλα εξ ΗΠΑ, ό,τι γίνονταν ΚΑΙ επί Χούντας κι ο χορός καλά κρατεί. Ποιός λησμονεί εκείνο το...«ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ» που είπε ο μαλακοΣημίτης τότε με τα ΙΜΙΑ, επειδή οι μεμέτηδες σκότωσαν «μόνον»...4 Ελληνες.
Και έχοντας απέναντί του τον μαλακοΕβερτ, μας ξανακάθησε στον σβέρκο μας.
Απέθαντος Ελλάς με τα «νόστιμά» σου, πώς να πεθάνεις; Η μαλακία καθ' ότι...ΑΝΙΚΗΤΟΣ η πουτάνα, θα ζει εις τους αιώνας των αιώνων ΑΜΗΝ.