Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Αγνοια...συμφερόντων...

Κι αυτό το είχα αναφέρει από τις ραδιο-φονικές εκπομπές μου συχνά-πυκνά.
Με τί καθαρίζουμε τα χώματα από την βεράντα μας; Με νερό.
Με τί σφουγγαρίζουμε; Με νερό.
Με τί-βλακωδώς-καθαρίζετε εξωτερικώς το αυτοκίνητό σας; Με νερό.
Με τί καθαρίζετε τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα, τα ρούχα σας; Με νερό.
Η περιεκτικότης νερού εντός των σωμάτων μας πόση είναι; 70% ναι; Μάλιστα.
Δηλαδή εάν ζυγίζει κάποιος άνθρωπος 70 κιλά, τα 50 κιλά είναι νερό.
Και ερωτώ: Ω, απύθμενα χαϊβάνια, πώς θα πλυθεί-καθαρίσει το εσωτερικόν του σώματος δίχως νερό;
Αρα το νερό καθαρίζει τα πάντα εντός(και εκτός σώματος εάν το...συνηθίζετε βεβαίως...).
Ας αφήσουμε λοιπόν το απ' έξω μια και η βρώμα που κουβαλάμε ως λαός είναι...γάμησέ τα.
Αρκεί να ταξιδεύσεις με ένα από τα Μ.Μ.Μ. λεωφορείο, Μετρό και θα...καταλάβεις από την οσμή σου.
Πάμε λοιπόν στο μέσα το οποίον χρειάζεται τουλάχιστον 3 κιλά νερό ημερησίως(ένα ποτήρι 200 χιλιοστογραμμαρίων ανά ώρα για...τους ηλίθιους) ώστε να ξεπλυθούν όοολα τα...βρώμικα, αρτηρίες, ουροποιητικό σύστημα κ.τ.λ.
Και τρέχουν τα παχύδερμα ανάμεσά μας δεξιά κι αριστερά, ξεπατώνονται στην γυμναστική, λες και το περπάτημα δεν φθάνει(φευ), και πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά, ενώ η δίαιτά τους αγοράζεται μόνον...με 0.003€ ημερησίως δηλαδή...1 δραχμή με την ωραία παλαιά μας νομισματική μονάδα. Δηλαδή με...1€ ετησίως έχεις Υγεία, Κομψότητα, Καθαρότητα σπλάχνων και όλους τους «ειδικούς» συμβούλους και παρατρεχάμενους των καναλιών, τους έχεις χεσμένους πατόκορφα χι, χι...
Αχ, κακόμοιροι έχετε αναρωτηθεί π.χ. τί τρώνε οι Βουσμάνοι με εκείνους τους ζηλευτούς κοιλιακούς επάνω στο σώμα τους; Μήπως τρέφονται με μεσογειακή δίαιτα; Κρέας τρώγουν κι αυτοί. Ούτε γυμναστήρια έχουν χι, χι. Α, δεν έχουν και ελαιόλαδο έτσι; Αλλος μύθος κι αυτός με το λάδι. Φάτε την εληά ολοζώντανη μια χαρά κορόϊδα. Μη χέσω.
Τηλεόραση βλέπετε ναι; Ε, κοιτάξατε λοιπόν εκεί στο CNN κάποιον από τους μαλάκες του, όταν μεταδίδει π.χ. από την Ιαπωνία και πίσω του περνά κόσμος, έχετε δεί πολλούς τετράπαχους Ιάπωνες; Ενώ αντιθέτως όταν μεταδίδει από την Νέα Υόρκη, τα οικήματα δεν φαίνονται από τα...ολοστρόγγυλα ανθρωπάκια που περνούν πίσω του.

Λεπτομέρεια σημαντική για τους Βουσμάνους που προανέφερον. Δεν πηγαίνουν με το αυτοκίνητο, στο σούπερμάρκετ για κρέας. Το κόβουν με το πόδι, κι ώπου τους βγάλει το κυνήγι τους εμ,... .
Επίσης να μην λησμονήσετε να παρακολουθήσετε τον ανεκδιήγητον Μαμαλάκην να σας μαγειρεύει, ώστε να φτιάξετε ΤΟΥΣ κοιλιακούς σας, ώστε εάν σκοντάψετε προς τα εμπρός, τσακ αμέσως η κοιλάρα σας ως αερόσακκος θα σας προστατεύσει...
Καληνύκτα...

Παγκόσμιος ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Πώς ο θάνατος ενός ασήμαντου "ανθρωπάκου", ξεσκεπάζει ΑΜΕΣΩΣ την ξεφτίλα της κοινωνίας μας.
Δεν υπήρξε ούτε ένα σοβαρό(υποτίθεται) περιοδικό και εφημερίδα, που να μην ασχοληθεί με την πουστροανωμαλοπαιδόφιλο Μιχάλη Τζάκσον.
Από πού κι ως πού βασιληάς το κωλοπαίδι, δεν κατάλαβα μα το ναι.
Κι επειδή γέμισαν τις σελίδες τους με φωτογραφίες του, ουτε μία δεν είδα ώπου να φορά κάτι τέλος πάντων που να μην είναι γυφτέ. Το γούστο του μμμ, τί να σου ειπώ. Για τα πανηγύρια.
Σκέτη κουρελού. Να πληρώνεις για να ντύνεσαι κουρελού, άστο καλύτερα.
Και μην παραξενεύεσθε ύστερα από...80 ολόκληρα χρόνια, πώς ένας παράφρων Χίτλερ, παρέσυρε έναν ολόκληρο λαό, αφιονίζοντάς τον με τις "ιδέες" του. Νάτα τα ίδια και χειρότερα μετά από...80 ολόκληρα χρόνια. Τί άλλαξε λοιπόν προς το καλύτερο;
Σημ. Οταν δολοφόνησαν π.χ. τον Γκάντι, ουδείς αυτοκτόνησε, τί περίεργο στ' αλήθεια ε;
Ερώτησις: Για την παρακολούθηση της κηδείας μου, εισιτήριο 1€ τί λέτε, καλά θα είναι;
Και μη χειρότερα...