Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Και γαμώ το γούστο της Αννας...

Βλέπεις π.χ. ένα ζευγάρι στο δρόμο, και εάν είναι αισθητικά ωραίο το θαυμάζεις. Φερ' ειπείν από το παρελθόν Αννα Δρούζα και ο παίδαρος της καλαθοσφαιρήσεως ε? Μάλιστα ωραίο ζευγάρι.
Τώρα τί σκέφθηκε ο παίδαρος προσπαθώντας να φαντασθεί επί της κλίνης την Αννα με τον Θανάση Λάλα?
Τί ανώμαλα τα γούστα των ¨γυναικών" Θεέ μου...
Εσέ κομψευόμενε νέε, με τις γυμναστικές σου, τους κοιλιακούς σου και τα ρέστα, μμμ, σ' έφαγαν οι κοιλιακοί του...Λάλα. Και τί κοιλιακοί ε? Τί σαλάμια έχει φάει αυτό το πράγμα με τα χρωματιστά γυαλιά, άλλο πράγμα...

Γρηγόρης Αρναούτ-οglou ο...Ψυκτικός...

Ερώτησις-απορ(ε)ία:
Εάν π.χ. η Νατάσσα Μπουλέ, καλούσε έναν ψυκτικό στο σπίτι της για να επισκευάσει-συντηρήσει το κλιματιστικό της μηχάνημα, και εμφανίζονταν ο ψυκτικός(κατά δήλωσίν του) Γρηγόρης Αρναούτογλου. Με το που θα μπούκαρε σπίτι της θα...έπεφτε στην αγκαλιά του (σ)κατερωτευμένη?
Ωπα κορίτσια κράττει. Κατάλαβατε τώρα ψωνισμένα "αντράκια" ότι τα τσόκαρα-γυναίκες, ερωτεύονται την δουλειά σας ΚΑΙ ΟΧΙ αυτό που βλέπουν? Αντε μπράβο, διότι ο γράφων οσάκις τον ηράσθησαν θηλυκά, τον ηράσθησαν δι αυτό που έβλεπαν εμπρός τους, και ποτέ δεν τον ερώτησαν τί σκατά δουλειά κάνει.
Η εργασία-δουλειά, είναι φορεύς χρημάτων, και τίποτ' άλλο γαμώτο.
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης π.χ. ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος εμφανησιακώς με τον χονδροΤάκη εξ' Ηπείρου, δηλαδή παγουρά, καφετζή του Μεγάρου ΠΛΑΣΤΥΛΗ της οδού Χαλκοκονδύλη 36, στην 10ετία του 60. Φαντάζεσθε τον Παύλο καλοκαιριάτικα ιδρωμένον ν' αγκαλιάζει την Αλοιμόνου επάνω στο κρεββάτι? Ωχ, ούτε ψύλλος στον κόρφο της.
Γειά σου πονήρω Αλοιμόνου με τις επιλογές σου. Γάτα..."ερωτευμένη"...όπως και η Μαρί με τον Μίνωα...ε?

Λάτση βοήθεια...

Στο περιοδικό "Hello", τεύχος 180, να και η μουτσούνα της Μαριάννας Λάτση, με την κορούλα της η οποία ευτυχώς ΔΕΝ της ομοιάζει ποσώς...
Να δεις την Μαριάννα Λάτση μαζί με τον Πάρι νύκτα σε στροφή, να πάθεις εγκεφαλικό...ΤΕΛΕΙΩΣ...
Αν πέσουν σε έλεγχο της Αστυνομίας κι οι δυό, μμμ από μούρη κατευθείαν ΓΑΔΑ δια τα περαιτέρω. Εδώ μπαγλάρωσαν την Πάρις Χίλτον, και θα την γλυτώσει η Λάτσαινα με τον κανακάρη της? Ε, όχι...

Καραχωριάτες

Περιοδικό "Hello", τεύχος 180, και στην σελίδα 55 τσουπ, πρώτη μούρη οι καραχωριάτες...Μιχάλης Μητρούσης, Σοφία και Μιμή Ντενίση, με τα κολωνάτα ποτήρια...χουφτωμένα καλά-καλά γερά που λέμε, μην τυχόν και τους γλυστρήσει απ' τα χέρια. Ο Κώστας Καρτάλης παραδίπλα την γλύτωσε ευτυχώς...
Και να σκεφθείτε ότι η φωτογραφία ετραβήχθη κατά την διάρκεια τιμητικής βραδυάς προς τιμήν της Ντενίση στην Γαλλική Πρεσβεία, διότι άκουσον-φρίξον, η εν λόγω μανδάμ, προωθεί τον πολιτισμό χι, χι.
Και σε άλλη φωτογραφία η Ντενίση με την ολοστρόγγυλη στρουμπουλή κόρη της, θρεφτάρι που λέμε. Καλά ρε Μιμή επειδή έχεις φράγκα, πρέπει να μπουκώνεις το κοριτσάκι?
Αλλος καραχωριάτης στο ίδιο περιοδικό, κάποιος Γιάννης Τσιμιτσέλης, κι αυτός με το κολωνάτο ποτήρι χουφτωμένο για τα καλά.
Ε, ρε πούστη μου...
Αλλά υπάρχει και φωτογραφία του...εντός της Γης Ρενιέ, παρέα με την Γκραίης, την βραδυά του γάμου τους, με τις χερούκλες τους να χουφτώνουν τα ποτήρια της σαμπάνιας. Επίσης ΚΑΙ η κωλοβασίλισσα Ελισάβετ έτσι κρατά το κολωνάτο.
Βρε, ένας αριστοκράτης ΔΕΝ υπάρχει σ' αυτόν τον πλανήτη?
Ε Λ Ε Ο Σ....