Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Mέγας? Αλέξανδρος...

Σκέπτομαι(κακό αυτό από...χρόνια πολλά, με την διαφορά ότι στις ημέρες μας ΔΕΝ σου παίρνουν το κεφάλι, αλλά σε χώνουν στά κάτεργα της Ταϋλάνδης, όπως στην περίπτωση του ομοεθνούς μας από την Αυστραλία...Νικολαΐδη) πόσον "μεγάλος" ήταν ο Αλέξανδρος, αφού σε σύγκριση με τους Ισπανούς και Πορτογάλους, ΔΕΝ κατάφερε να "περάσει" την Ελληνική γλώσσα σε...½ δις λαό, όπως οι Λατινόφωνοι?
Εμ, εδώ σε θέλω μάστορη, "μάστορη" μμμ, ....
Και σαν να μην έφθανε αυτό, ΔΕΝ καταφέραμε ως Εθνος να διατηρήσουμε έστω τα βασικά.
Π.χ. ένας ελληνιστής αλλά...Αγγλος, μου έλεγεν πόσον σημαντικόν είναι το γράμμα Ν για την μουσικότητα της Ελληνικής Γλώσσας μας. Αλλά πώς την είδαμε ανάποδα την..."δουλειά", και το...γαμήσαμε το πράγμα.
Οι βαρβαρότητες επάνω της (στην γλώσσα) ατελείωτες, όπως εκείνα τα...ρωτάν, μιλάν, γελάν, αγαπάν, κοιτάν, κυνηγάν, απαντάν, και...χέσε μέσα...
Μου ακούγονται σαν...Ουζμπεκιστάν, Κουρδιστάν, Αφγανιστάν και κάτι τέτοια. Τί κατάφερε λοιπόν ο...εξ' Ανατολών "ποιητής"? Αντί να του περάσουμε τα Ελληνικά, να μας φορέσει καπέλλο, τις δικές του καταλήξεις, με ό,τι τούτο συνεπάγεται. Εχετε ακούσει εκείνο το..."ε, το ξέσκισαν στο γαμήσι μέχρι που ψόφησε?". Ε, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ. Και τί? Από φίλια πυρά γαμώ την ανοησία μας.... . Αλλά τώρα όμως οι Ανατολικοί αυτοί, με...κωλοσφιγγόμενοι, μαθαίνουν με το ζόρι την Ελληνικήν, προκειμένου να επι-βιώσουν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ στην Πατρίδα μας, γαμώ την ατυχία μας...
Αρα ας αφήσουμε το "μέγας" αφού σκότωσε εν ψυχρώ και αναιτίως ΚΑΙ το Κλεί(ν)τον, χώρια άλλα μύρια όσα δεινά προεκάλεσε στο πέρασμά του, αλλά τί να λέμε τώρα, άστο χέστο. Το πράγμα βρωμά, και πολύ.
Μάλιστα.-

Παπαθανασίου...γαμήκουλας?

27 Μαρτίου 2009, Παρασκευή σούρουπο κατά τις 7, τσουπ ο Παπαθανασίου με την ακολουθία του, σταματά επί της Βασ. Σοφίας, εμπρός εις το περίπτερο που ευρίσκεται πλάϊ στην είσοδο του Νοσοκομείου "Αιγινήτειον", γι ανα προμηθευθεί μιά σοκολάτα(πρόσχημα) και...καπότες. Τα προφυλακτικά γρήγορα και...πονηρά, τα χώνει στην τσέπη του, και κρατώντας επιδεικτικώς την σοκολάτα, επέστρεψε στο αυτοκίνητο.
Τώρα θα μου ειπείτε ότι... ε, άμα δεν γαμάνε οι "υπουργοί Οικονομικών", που ειδικεύονται στο "άθλημα" χρόοονια τώρα επάνω στους κώλους μας, ποιός θα γαμήσει ντε?
Τώρα είχε σκοπό να γαμήσει την γυναίκα του με καπότα μπα δεν το ανθίζομαι. Μάλλον για ξενογαμήσι προ-ορίζονταν οι καπότες και τις οίδεν, που λέει κι ο λαόςσσσ...