Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ευρωπαϊκά, κωλο...χαρτονομίσματα

Οταν...θαλασσοδερνόμουν για...χρόνια ανά τας θαλάσσας, μας πλήρωναν σε $.
Αμέεετρητες φορές είχα πλύνει με βραστά νερά τα ρούχα μου, και στις τσέπες πλύνονταν μαζί και...μερικά χαρτονομίσματαδολλάρια.
Ε, μετά το πλύσιμο, που ξεβρώμιζαν κιόλας(τα $) δεν είχαν ούτε μία αλλοίωση. Πώς ρε πούστηδες της κωλοΕυρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης τα σκατοχαρτονομίσματα που "μελετήσατε" και φτιάξατε όταν περάσουν από πλύση, γίνονται σαν μουνόπανα μετά από την...χρήση τους.
1) εξαφανίζεται ΤΕΛΕΙΩΣ-επί της μιας όψεως-εκείνη η ασημένια λωρίς.
2) ξεθωριάζει η άααλλη λωρίς της οπισθίας πλευράς και
3) είναι έτοιμο να γίνει φύλλο και φτερό το υποτιθέμενο κολλημένο βαμβακόφυλλο(δυό φύλλα είναι κολλημένα κι ανάμεσά τους η λεπτή ασημένια λωρίς επί της οποίας αναγράφεται η αξία του.
Ε, αυτό θα κοιτάζετε στο φως και εάν επάνω στην λωριδίτσα αναγράφεται ευκρινώς η αξία του τραπεζογραμματίου, είναι καραγνήσιο 100%.
Ολα καλά, το γνωρίζει η ταπεινότης μου, και...δεν το γνωρίζουν οι καρακιτσάρες υπάλληλοι των Τραπεζών.
Και για όοολα αυτά ευθύνονται οι μαλάκες εκεί εις τα Βρυξέλλας αλλά...
Να μην το λησμονήσω: Το μαλακόπαιδι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχεν προτείνει το 1 και 2 € να εκδοθούν σε βαμβακόφυλλο.
Βρε χονδρομαλάκα όταν το τάλληρο που κυκλοφορεί ευρέως έχει γίνει πατσαβούρι ΔΕΝ σου κόβει πώς θα καταντήσει το 1 και 2; Τάχατες για να υπολογίζουμε την αξία των.
Ναι ενθυμούμεθα και το...200άρι του ΠΑΣΟΚ που επάνω του το sellotape επάνω του ήταν πιο πολύ σε βάρος από το...χαρτονόμισμα
Αντε γεια...

Τηλε-οπτικά απο-τελέσματα

Μια εικόνα 1,000 λέξεις(γνωστόν)...
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009 ώρα 16:07΄(αντί 16:00 ΑΚΡΙΒΩΣ που έπρεπε...φευ) ξεκίνησε το...εποχιακόν πρόγραμμα "ο δρόμος προς την...κάλπην" το οποίον σημειωτέον έχει χαρακτηρισθεί μπλέ μαρέν, δηλαδή ΜΕ την γονικήν συν-(έ)νεσιν, επειδή η πολιτική και ΚΥΡΙΩΣ οι πολιτικοί είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ θέαμα ακρόαμα και ΣΥΜΦΩΝΩ βεβαίως, χ(οι)ρότεροι κι από τους Αλβανούς δηλαδή εγκληματίες³...
Ελα όμως που ανάμεσα στους υποψηφίους τσακ ξεπροβάλλει και μια ωραία μουνάρα(ωραία μουνάρα είναι το ό,τι μας αρέσει...) Ευαγγελία Πλατανιά η οποία "κατεβαίνει" στην Β΄Αθηνών με το ΚΚΕ. ΚΚΕ μουΚΕ χέστηκα. Μ' ενδιαφέρει να βλέπω αυτήν την μουνάρα στην Βουλή.
Είδες η τηλεόραση; Είδες τί είναι η σωστή επιλογή προσώπων εκ μέρους των κομμάτων;
Εμ, η μούρη παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΝ ΡΟΛΟΝ διαχρονικώς αιώωωνες τώρα.
Η αρχηγός αυτού του κόμματος(η Αλέκα ή Αλέκος το ίδιο κ(λ)άνει) είναι για τα...μπάζα, αλλά δεν πειράζει, θέλω να βλέπω την μουνάρα και δεν βαρυέσαι...
Οποιος ΔΕΝ είναι αδέλφω και γουστάρει "σταυρώνει" την Ευαγγελία Πλατανιά ή όποια άλλη μουνάρα γουστάρει.
Σταυρώστε γυναίκες να μουνίσει λίγο το Κοινοβούλιο. Οχι να βλέπω τον μαλακοΣιούφα και κάτι άλλους κόπανους γαμώτ....