Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Aston χέστην

Μήπως αντικρύσατε την μούρην της νέας "υπουργού" επί των...εξωτερικών της Ε.Ε. Κάθριν Αστον; Κάτι μεταξύ Χριστίνας Ωνάση ως προς το στόμα να χάσκει ορθάνοικτο, και Ατόμων με σύνδρομο Down...Town. E, ρε ποιοί μας κυβερνούν ρεεεε βοήθεια.
Κάτι από "Αλίκη στην Χώρα των...Θαυμάτων"...
Δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε την φωτογραφία της εις την εφημερίδα "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" της Παρασκευής 20ης Νοεμβρίου 2009 εις την πρώτην σελίδαν.
Πρώτη μούρη που λέμε...

Καθρέ-πταισμα;

Το ακόλουθον απ-ευθύνεται προς...ΤΕΛΕΙΩΣ μαλάκες...
Απ' οσον ενθυμούμαι παιδιώθεν όοολα τα οχήματα φέρουσιν κάτοπτρα προς διευκόλυνσιν ορατότητος του οδηγού γενικώς.-
Τα κάτοπτρα λοιπόν 3 τον αριθ(υ)μόν προσ-φέρονται προς μπανισμόν δια το τί ακολουθεί του οχήματος.
Ε, κάποιοι-μεταμεσονυκτίως κυρίως-επιθυμούν ίνα παρα-βιάσωσιν τον ερυθρόν σηματοδότην. Μέχρις εδώ ας πούμε "καλώς". "Καλώς" εάν και εφ' όσον δεν θέτωσιν εις ΑΜΕΣΟΝ κίνδυνον την ακεραιότηταν-ζωήν άλλων εποχουμένων και πεζών.
Και ας πούμε ότι το πετυχαίνει ο μαλακοπίτουρας. Ελα όμως που ακολουθείται από αστυνομικόν όχημα το οποίον ΔΕΝ εμπάνισε ως "πανέξυπνος" σωφεράντζα;
Και και προψές μια μανδαμίτσα της οικογενείας...Τεγοπούλου εκδόσεις και τα ρέστα, έκανεν την ως άνω μαλακίαν, αλλ' όταν την ενετόπισαν οι αστυνομικοί , το έπαιξε και...τσαμπουκάς. Της πέρασαν τα σχετικά βραχιολάκια και κατά την προσ-αγωγήν στα μπουντρούμια δια-πιστώνοντες οι εκπρόσωποι των διωκτικών αρχών από πού σκατά κραττεί η σκούφια της την αμόλυσαν άσπιλον εις την κοινωνίαν βεβαιώνοντες ΜΟΝΟΝ ότι τάχατες ΔΕΝ φορούσε την ζώνην ασφαλείας κατά την οδήγησιν του οχήματος της.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΜ' ΕΓΩ ΡΕ; Ε, να μην είπε κι αυτή την Ελληνικούρα; Τί "κυριούλα" θα ήταν άλλωστε;
Τσουλ-άρα με λεφτά δηλαδή. Να την..."χ(ο)ιρόμεθα" ...

Βρα-Βία

(Σ)κατ' έτος οι Μασ-όνοι βραβεύουν άλλους Μασ-όνους τάχατες για την επιχειρηματικήν των "δεινότηταν".
Ρε "μάγκες" πότε θ' αξιωθείτε να δώσετε κι ένα βραβείο σ' έναν π.χ. σούπερ καταφερτζή Ελληνα ο οποίος τα βγάζει πέρα με...400 € τον μήνα;
Και μη χ(οι)ρότερα...