Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Παρουστι-αστές με γονική συν-ένεση...

Ισως έχετε παρατηρήσει ότι όοολα τα προγράμματα ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος π.χ. Τσαπανίδου, Παναγιωταρέα, Πολίτη, Πρετεντέρη και όοολου του υπολοίπου καρτέλ, είναι χαρακτηρισμένα-βάσει ΕΣΡ-ως ΜΗ κατάλληλα δι όλους ναι;
Η άποψή μου είναι ότι αρχικώς αφορά τις φάτσες των παρουσιαστών ΚΑΙ των πολιτικών οι οποίοι είναι οι συνήθεις προσκεκλημένοι τους. Από φάτσες...μμμ, ΧΕΣΕ.
Τα ελληνικά τους; Πιο χέσε. Το ενδυματολογικό τους γούστο; Εκεί κι αν είναι χέσε³.
Προσέχετε τί βλέπουν τα παιδάκια σας.
Αναρωτιόμουν κιόλας γιατί πριν το πρόγραμμα εμφανίζεται το μπλέ σήμα, αλλά με ολίγην παρατήρησιν το..."έπιασα" το θέμα.
Πάντως όταν βλέπω κουστουμαρισμενογραβατομένους με γενειάδες στο γυαλί, νομίζω ότι πρόκειται για παπαδαριό άλλων δογμάτων. Βρε χάθηκαν τα ξουράφια; Δεν είδατε τί έγινε στο Αφγανιστάν μόλις μπουκάρισαν οι Αμερικανοί; Ετρεχαν όλοι για ξύρισμα επειδή τα γένια τους τα είχαν επιβάλει οι Ταλιμπάν.
Κάποιος που κρύβει επιμελώς και με τον Νόμο το πρόσωπό του είναι...ΥΠΟΠΤΟΣ τουλάχιστον ναι;
Ασε που που το μουστάκι-όπως όοολοι πλέον έχουμε από καιρού βεβαιωθεί-είναι ο φερετζές του ΦΟΥΣΤΗ εμ,....
Και ο Λαζόπουλος με γένια κυκλοφορεί νομίζω;

Σταζζζζζ...(το ζήτα βαθύ)

Επί έναν ολόκληρον προεκλογικόν μήνα, μας έπριξαν οι..."γλωσσομαθείς" υποψήφιοι βΟλευτές με τα...στΕϊτζ, και στΕϊτζ και ξανά μανά στΕϊτζ...
Βρε πούστηδες αυτό το πουστοσύστημα το "εφεύρε" η Φραντσέζικη κουτοπονηριά άρα η πατρότης της ανήκει, ΑΡΑ τα προγράμματα ονομάζονται Στάζζζ(stage). Διότι άααλλο σημαίνει στ' Αγγλικά και άααλλο στα Γαλλικά.
Να θυμίσω και την ονομασία των πολεμικών μεταγωγικών αεροσκαφών C-130, Αμερικανικής κατασκευής καθ' ολοκληρίαν και όοολοι οι πουστοδημοσιογράφοι ΚΑΙ υπουργοί εξωτερικών παρακαλώ(φευ) όταν αναφέρονται σ' αυτό το αεροσκάφος το ονομάζουν Σε 130. Δηλαδή το 3ο γράμμα ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ όμως αλφαβήτου, το προφέρουν...εις την Γαλλικήν. ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου ΕΛΕΟΣ.
Ποιοί μας κυβερνούν ε; Να θυμήσω κι εκείνο το...determination του ανεκδιηγήτου Γιάννη Καψή, για το οποίον έγινε τόοοση φασαρία-"παρεξήγηση" ε;
Οπως περίπου...οδηγούμε, περίπου...ερωτευόαστε, περίπου...γνωρίζουμε τα καλά φαγητά κ.τ.λ. ε, κάπως έτσι ΠΕΡΙΠΟΥ μαθαίνουμε ξένες γλώσσες.
Και μη χ(οι)ρότερα...