Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

BMW(ωχ) ΥΖΕ 9055

Το περιστατκό που ακολουθεί σε περίπτερο.
Καταφθάνει λοιπόν ο "κυριούλης" με το BMWδάκι του για να ψωνίσει και λέγει:
-Δύο Marlboro silver...
Σημ. το συγκεκριμμένο τσιγάρο εμπεριέχει Πίσσα 5mg και νικοτίνη 0.4mg δηλαδή τραβάς...αέρα κοπανιστό αλλά επειδή το καπνίζουν ΟΙ μαλάκες κι επειδή ο οργανισμός τους απαιτεί κάποια ποσότητα νικοτίνης, καπνίζει-πληρώνει ΤΕΣΣΑΡΑ πακέττα, ενώ θα ηδύνατο να την βολέψει με ΕΝΑ πακεττάκι ολίγον πιο "βαρύ".
Του δίνει ο περιπτεράς τα τσιγάρα, τα ρέστα, κόβει ΚΑΙ την απόδειξη.
Περνούν μερικά δευτερόλεπτα και ξαναλέγει στον περιπτερά.
-Α, και μια σοκοφρέττα.
Ξαναεισπράττει ο περιπτεράς το αντίτιμον, περιμένει λίγο μήπως και...ξεφουρνίσει κάτι άλλο και κόβει πάλι την απόδειξηηηηη....
Συλλέγει λοιπόν ο BMWδάκιας τα υπόλοιπα ρέστα, τα τοποθετεί στην τσέπη του(πού πορτοφόλι ε;) και θυμάται ότι αφού θα καταπιεί το γλύκισμα θα διψάσει.
-Α,(αξ και ξερός) κι ένα νεράκι μικρό θα πάρω(όταν μαλάκαααα λέγεις νερΑΚΙ εννοείται ότι αναφέρεσαι σε μικρό ε;) κρατήστε.
Ξανά μανά απόδειξη κ.τ.λ.
Συμπέρασμα: Το "ανθρώπινο" αυτό είδος για κάθε επίσκεψη στο περίπτερο χρειάζεται-απαιτεί και...½ μέτρο χαρτί, δηλαδή στην διάρκεια της άχρηστης ζωής του ίσαμε...5~6 δένδρα.
Αυτοί είναι όσοι οδηγούν BMW συμπερ-ασματικώς.
ΥΓ Από τα στοιχεία που συλλέγει η Τροχαία ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ χρόοονια τώρα, ότι το αυτοκίνητον BMW έρχεται πρώτο και "καλύτερο" στην εμπλοκή μαλακοτρακαρισμάτων.
"Ωραίο" αυτοκίνητο κι άλλο τόσο "ωραίοι" και οι οδηγούντες το...

Εγκεφαλικώς...Νεκρός

Παρακολουθώντας πριν από ημέρες τηλεόραση, ήκουσον(και είδον) Χαροκα(ϋ)μμένη μάννα, να αφηγείται το τελείωμα του κανακάρη της ο οποίος σπούδαζε στας ΗΠΑ αλλά...μετά από τρακάρισμα βρέθηκε οριζοντιομένος στο Νοσοκομείο. Και της είπαν οι ιατροί τα μαντάτα, ότι το παιδί της ήταν...εγκεφαλικώς νεκρό, και εάν επεθύμη να δωρήσει τα όργανά για μετάμοσχεύσεις κ.τ.λ.
Γράφω λοιπόν σ' αυτήν την μάννα ότι...ο γιόκας της, ήταν εγκεφαλικώς νεκρός πριν από το αυτοκινητικό δυστύχημα άρα μμμ,...άρα ΔΕΝ ήτο ικανός να οδηγεί όχημα ναι; Μάλιστα.
Οοολα τα άλλα είναι χαμένα λόγια παρηγοριάς...μανδάμ.
Αν γνώριζαν οι μαννάδες του Κόσμου που θα νεκροφιλήσουν τα παιδιά τους(δυστυχώς) ότι το δικά τους παιδιά ΔΕΝ διαθέτουν την απαιτουμένην νοημοσύνην δια να παριστάνουν τον κουμανταδόρο οχημάτων, θα έκλειναν εκείνα τα μάτια των μητέρων των που είναι ΚΑΙ δίκαιο ΚΑΙ ευλογημένο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ(γαμώ το...) το ανάποδο ναι; Μάλιστα αλλά...όλες οι μάννες καμαρώνουν για τον κανακάρη των κι ας είναι΄όπως και να είναι...
Ε, ώρα ν' αλλάξετε μυαλά, διότι είναι άδικο με ολέθρια αποτελέσματα...