Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Πόδια για...φτύσιμο
Το θέρος κοντεύει να σωθεί, και πήξαμε(όπως και κάθε χρόνο) στην ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ(όμως)ποδαροβρώμα.
Mάγκες, Εξηγούμαι:
Βλέπω γυναίκες πάσης ηλικίας και κυρίως μικρές(ηλικιακώς), με...επιμελώς βαμμένα τα νύχια των ποδιών, κι απ' εκεί και πίσω...χέσε.
Φτέρνες...κομματιασμένες κυριολεκτικώς, και μέσα στα σκασίματα έρεβος απ' την βρώμα.Οι πατούσες τους; Αστο καλύτερα.
Πρωΐ-πρωΐ κουνιστές-λυγιστές, Ακωλες οι περισσότερες απ' την πολύ...καθησιό-τεμπελοκουλτούρα(φευ) καθώς βηματίζουν με ψηλοτάκουνα εξώφτερνα υποδήματα, άρα η φτέρνα τουλάχιστον 10 εκατοστά μακριά από το έδαφος, και...κατάμαυρη.
Κι επειδή είναι πρωΐ, βεβαι(οσ)μένον το συμπέρασμα ότι μμμ, με αυτά τα ΙΔΙΑ βρωμοπόδαρα κοιμήθηκε ψες. Ναι; Ναι και Μάλιστα...YΓ Σκεφθείτε τώρα πώς θα βρωμά το μουνί τους ε; Για τα του κώλου, άστο καλύτερα. Αν είναι και ολίγον...παχουλή; Τύφλα νάχει η χωματερή. ωχ....Ομως μμμ, βλέπεις και κάτι ποδαράκια(πάααρα πολύ σπανίως βεβαίως φευ) με κάτι αρμονικά δακτυλάκια στρωτά, και νυχάκια μικρούλια κι όχι κάτι νυχια νααα, που τα βάφουν κατά το...1/4, για να φαίνονται..."μικρά"(έλεος) και βλέπεις και το νυχάκι στο τελευταίο δακτυλάκι του ποδιού όσο το κεφαλάκι της καρφίτσας, πατουσίτσες κατάλευκες με τις δέουσες...ζαρίτσες, και το σύνολον είναι για...γλείψιμο.Π.χ. να ξυπνήσεις καθώς χαράζ' η μέρα, να ετοιμάσεις το πρωϊνό της με ωραία φρούτα ξωτικά και τα τοιαύτα, και να εισβάλεις στην κρεββατοκάμαρα με τον δίσκο, να την ιδείς ξαπλωμένη μπρούμυτα ΟΛΟΓΥΜΝΗ, να κοιμάται με...238 χιλιόμετρα την ώρα, και ακουμπώντας στο κομοδίνο τον δίσκο, να πας στην άκρη του κρεββατιού, και ν' αρχίσεις να την γλείφεις ξεκινώντας από τις πατουσίτσες Νο 36, την φτερνούλα της καλά-καλά, και να προχωρείς προς τις γαμπίτσες, τα μπουτάκια, το κωλαράκι, και αφού έχει μισοξυπνήσει και...ανθισθεί τις διαθέσεις κι αρχίζει να...καυλώνει, ν' ανοίξει σιγά-σιγά τα ποδαράκια της για πιο...ενισχυμένο γλείψιμο και μετά(πολύ μετά να ξηγιόμαστε) κι αφού τρέεεχουν τα ωραία άσπρα ζουμιά από το μουνάκι της, χλαπ να και η ψωλή απαλά-τρυφερά, σε όποια τρυπούλα γουστάρει το μωράκι. Συνήθως τους αρέσει από την...μικρή και με το δακτυλάκι της, να χαϊδεύει την κλειτορι-δούλα της απαλά με το μεσαίο δάκτυλο που είναι και το...καλύτερο, και να χύνει, να χύνει, να χύνει απανωτά και να θυμάσθε ότι σε μιά ώρα η γυναίκα χύνει ίσαμε...10 φορές άμα την γλείφεις και την γαμάς κατά πως πρέπει αμέ.
Μα, το γαμήσι διαρκεί από...1 λεπτό(για τα κοκκόρια), μέχρι όσο γουστάρει το μωράκι, κι άστο να χύνει, να χύνει, να χύνει μέχρι να χορτάσει και την άλλη μέρα τα ίδια πάλι και δώστου ηδονές ατελείωτες. Η χαρά της ζωής μάγκες. Και να θυμάσθε: Τον χώνουμε 150 φορές, και χύνουμε...1 ΜΟΝΟΝ. Αυτά είναι γαμήσια...Κακόμοιροι άνδρες που θέλετε να χύνετε αβέρτα....Βρε μόνον η γυναίκα έχει προικισθεί από τον Δημιουργό για...πολλαπλά χυσίματα. Ο άνδρας περιμένει, διότι κάθε γυναίκα ποθεί έναν πούτσο έτοιμον να την γαμήσει. Αμα χύσεις μαλάκα μετά...άντε να περιμένεις να σου ξανα...σηκωθεί...Πού είναι τα χρόνια τα παληά, που καυλώναμε όταν βλέπαμε τα γυναικεία πόδια καλοκαιριάτικα;...
Αναρτήθηκε από Μάνος Καρμίρης manoskarmiris@hotmail.com στις 8/18/2009 02:43:00 μμ 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση