Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Μουσουλμανοδημοκρατία...

Τον Δημήτρη Ρίζο ΔΕΝ το πάω...γενικώς αλλά:
...να τον "εκτελέσει" μουσουλμανοδικαστίνα ε, γαμώ το κέρατό της...
Δημήτρη, η παραπομπή σου ήτο...κατευθυνομένη από το κατε-στημμένο της σκατο"δημοσιογραφίας". Ε, καλά τώρα, τί κάνει νιάου?
Αυτά για να μην νομίζεις ότι ο...Καραμανλέας εντός της...Φιλοθεάτικης Γής, έδραίωσε την Δημοκρατία(μας βλέπει στα σίγουρα). Και ερωτώ εις τί διαφέρει εκείνο το κυνηγητό εναντίον του Δανού σκιτσογράφου, με την περίπτωση Μωάμεθ? Ωπα νάτα, νάτα. Πολύ όμως θα ήθελα να κρυφθώ κάτω από το κρεββάτι της μανταμίτσας, και ν' ακούσω όταν γαμιέται(αν γαμιέται κιόλας...) τί ξερνά ο στόμας της για ν' ακούει ο γαμιάς της και να καυλώνει?
Ο γράφων από μαλακία εισαγγελέων? δικαστών? ΤΕΒΕ? εκρατήθην σχεδόν 20 ώρες σιδεροδέσμιος ως φυγόποινος τάχατες...
Σχετικό δημοσίευμα στο blog μου, υπό τον τίτλον "Ασύμμετρος Απειλή".
Α, γιατί δεν σε πάω? Διότι επιτρέπεις στον κάθε μασκαρά αγράμματο να δημοσιεύει διάφορες ασύντακτες μαλακίες από το φύλλο σου. Ονόματα? Ε, καλά τώρα, γνωστοί από...10ετίες, ειδικώς ο ένας μμμ, ώπου τον ακουμπήσεις μαγαρίζεσαι... . Πώς είναι οι...μαστορά-ντζες που σου πασπατεύουν το αυτοκίνητο ΔΙΧΩΣ να γνωρίζουν πού πάνε τα 4 ε, αυτό...
Επίσης διότι τότε που σ' έπιασαν κομμάτια στο μεθύσι, εκεί κάπου στην Πατησίων εάν ενθυμούμαι καλώς, μας τόπαιξες ότι τάχατες έκανες ρεπορτάζζζζ, για να διαπιστώσεις εάν λειτουργούν οι έλεγχοι της τροχαίας και κάτι μπούρδες, άστο, μασάει η αιξ αυγοτάραχον?
Ειδικώς το πιοτό-βολάν, ΔΕΝ το συγχωρώ με ΤΙΠΟΤΕ, διότι κάποτε έχασες κι ένα δικό σου πρόσωπο εκεί στην Κατεχάκη. Τώρα από μεθύσι ήταν, από κάτι άλλο, δεν γνωρίζω.
Συνέχισε όπως είσαι και εάν ανακαλύψεις καμμιά φωτογραφία κάποιας δικαστίνας γυμνής του εξωτερικού, φόρα παρτίδα στην σελίδα σου, έτσι για να της την μπείς άγρια...της κουφάλας...