Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Μάγκες γειά σας και χαρά σας,

Σε μαγαζί που έφαγες και μετά χρειάσθηκες 10 ημέρες για να συνέλθεις από το...κόψιμο-τσιρλιό ξαναπηγαίνεις;
Οχι βεβαίως έτσι;
Ε, γιατί να ψηφίσω έναν εκ των δυό μαλακοπίτουρων Κωστάκη ή Γιωργάκη πιντιά για...πολλές καρπαζιές, για να με..."σώσουν" αφού κι οι δυό κόπτονται διά την...Ελλάδα, δηλαδή το χώμα, και ουχί διά τους κατοικούντας επάνω σ' αυτό το χώμα.
Κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους τάχατες με..."περίσσιο" ενδιαφέρον τί λέγουν;
Ο Τόπος, για τον Τόπο, η Ελλάδα, για την Πατρίδα, η Χώρα μας, τα σύνορά μας και κάτι τέτοια κρυόπλαστα του κώλου...
Βρε χονδρομαλάκες κι οι δυό οι Κινέζοι που ευρίσκονται μίλλια μακρυά, δίχως τουφέκια και κανόνια, μας έχουν βάλει το καβλί τους στον κώλο μας από καιρό.
Ο,τι δεν κατέφερεν ο Χίτλερ με τα στρατά του, το κατέφεραν ακριβώς μετά απ' εκείνον οι...Γερμανικές βιομηχανίες(όπως η Siemens που πλούτισε τους Γείτονα, Μητσοτάκη, ΚΚΕ Συνασπισμούς κ.τ.λ. διότι όοολοι άρμεξαν).
Ο Ιάπων άλλος κι εκείνος, μίιιλλια μακρυά, χύνει χρόοονια τώρα, επάνω σε Ευρωπαίους κι Αμερ-ικανούς(;) ναι; Ναι και μάλιστα. Και ο γράφων μοτοσυκλεττάρα Honda έχω για να αφήνω ταχύτατα πίσω μου τον μαλάκα προκειμένου να...επιβιώσω(3.4'' από 0~100, όχι παίζουμε;).
Η αρκούδα ο Πούτιν χύνει κι αυτός με το εν αφθονία φυσικό του αέριο και ο χορός της παρτούζας καλά κρατεί.
Κινέζοι λοιπόν Ιάπωνες, Γερμανοί, Γάλλοι, Αγγλοι κι Αμερικανοί, μας παίρνουν από μπρός κι από πίσω δίχως...σάλιο.
Κι ο Τούρκος; Αυτός κι αν είναι. Η μισή αγορά ζαρζαβατικών και ξηρών καρπών, γεμάτη Τουρκικά προϊόντα ναι; Αμ, ναι και πάλι ναι δυστυχώς. Η φθήνεια τρώει τον παρά, ως γνωστόν εμ,....
Εχουμε βλέπεις και τις ποσοστόσεις των Βρυξελλών. Μέχρι και πόσο θα γαμάμε, πόσα παιδιά θα κάνουμε, τί θα τρώμε μας υποδεικνύουν-απαγορεύουν(ενθυμείσθε την υπόθεση με το...κοκορέτσι ε;), και πώς θα κοιτάζουμε στον φακό της φωτογραφικής μηχανής μας είπαν, προκειμένου η φωτογραφία να είναι κατά πως πρέπει για να κολληθεί επί του...διαβατηρίου. Αλλο και τούτο. Δηλαδή ένας με...χαζοχαρούμενο μόνιμο χαμόγελο τύπου...Γιωργάκη Π"νδρέου, δεν θα δυνηθεί να εκδώσει διαβατήριο επ' ονόματί του ναι;
Σκεφθείτε λοιπόν όοολα τούτα τα γαμήσια εις βάρος μας, και την Κυριακή 4η Οκτωβρίου 2009, πηγαίνετε την βόλτα σας ΜΑΚΡΥΑΑΑ ΑΠΟ ΤΑ...ΕΚ"ΛΟΓΙΚΑ" ΤΜΗΜΑΤΑ, και μετάαα το ηλιοβασίλεμμα, ξαπλώωωστε στον καναπέ, για να γελάσετε με την ψυχή σας με τα...exitpolls, τα αποτελέσματα των οποίων είναι για πολλές σφαλιάρες.
Το νου σας μάγκες. Από το ίδιο μαγαζί ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ρεεεεεεεε......
Ε, 35 χρόνια τώρα δεν μάθατε;
Εϊ ψιτ, μήπως ανθιστήκατε ότι οι εκλογές συμφωνήθηκαν από...τα πιντιά Κωστάκη και Γιωργάκη, για να γλυτώσουν οι Λιάπης, Γείτονας και λοιποί από την τσιμπίδα της υπο-θέσεως Siemens αφού με την σύσταση της "Νέας" Βουλής, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ...κατά τον "Νόμον" περί..."ευθύνης" "υπουργών" και βουλευτών;....
Ξυπνήστε ρεεεε.
Εάν παρά ταύτα ψηφίστε λόγω..."υπο-χρεώσεων", θα πατήσετε πάλι(;) επάνω σε...wet floor...φλώροι...γαμώ τα μυαλά σας...