Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΜαλακοΣουφλιαότητες...

Για να τα πάρουμε όοολοι εν κρανίω.
Ενθυμείσθε κάποτε που το Υπουργείο του Σουφλιά, εξήγγειλε ότι κάθε νέα κατοικία θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ να δημιουγεί χώρο(garage) διά την στάθμευσιν οχημάτων των ενοίκων?
Ε, ο πατερούλης μου από το 1951, ως ΜΗ κάτοχος αυτοκινήτου(φευ) ε, εσκέφθη ότι θα κατοικηθεί στο μέλλον το σπίτι από νέες γεννιές με αυτοκίνητα σκάφη(πιθανότατα) κ.τ.λ. Και το σπίτι αυτό 60 ετών μονοκατοικία, διαθέτει σήμερα...10 θέσεις αυτοκινήτων, όχι σε στυλ βγες να μπώ. Οχι. Μπαίνεις με το αυτοκίνητο, από την μια πλαϊνή πλευρά του οικήματος, και πάλι ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ, βγαίνεις από την άλλη, όχι με την...όπισθεν που βγαίνουν στον δρόμο οι...καραχωριάτες εμ,.../
Και τί μαθαίνω εσχάτως? Οτι για να χρησιμοποιείς τον κήπο σου ως χώρο σταθμεύσεως της περι-ουσίας σου(φευ), θα πρέπει να έχεις...άδεια λέει..΄.
Ε, ρε πούστη τρελλοκομείο. Ενθυμείσθε κι εκείνο με τα μηχανήματα κλιματισμού? Αλλη τρέλλα.
Ρε, κουφοΣουφλιά με την παράνομη βιλλάρα εκεί παραθαλασσίως, για τις γλάστρες στο μπαλκόνι μου να βγάλω άδεια, μήπως για την γάτα, τον σκύλο , για την μπουγάδα που απλώνω μήπως, καλού-κακού? Επίσης έρχονται και κάτι "απρόσκλητα" πουλιά στο καταχείμωνο επί της βεράντας αναζητώντας τροφή, την οποίαν προσφέρω εν αφθονία, υπό μορφήν κόκκων σίτου. Να σας δίνω και κάτι τις γι αυτό ή θα εκπίπτει από το φορολογητέον εισόδημα? Ου να χαθείτε, να χαθείτε καννίβαλοι...και βάλε...
Ε, γαμώ το φελέκι σας τί είδους σκατά κουβαλάτε στο κεφάλι σας?
Ενας ΜΗ μαλάκας δημοσιογράφος θα γράψει δυό αράδες γι αυτές τις υπουργονδρομαλακίες?
Αντε βγάλε άκρη...

Ρεμ-πούσ(τ)η..

Λοιπόν εναρμονιζόμενος(κούφια η ώρα που το έγραψα) με την σκέψιν της..."ιστορικού" Ρεμπούση, πριν από...70 χρόνια, εκεί στην Γερμανία του Χίτλερ γίνονταν συνωστισμός από πλευράς των Εβραίων, για το ποιός θα πρωτομπεί στους φούρνους.
Πόσοι μαλάκες Υπουργοί Παιδείας την αφήνουν να παραμένει στην θέση της, αντί να...σφουγγαρίζει σκάλες που και πολύ της πάει?
Ε, γι αυτό εκτιμώ τα κορίτσια της χαράς δηλαδή τις...πουτάνες.

Γκίζα....

ΡΕ "μάγκες" εκεί στο...ίδρυμα(ιδρύματα ονομάζονται ΚΑΙ τα άσυλα φευ) ΣΚΑ'Ι', ποιός πανηλίθιος "έκρινε" ότι αυτή η απάισια κατινίστικη φωνή της ακαταν-(ω)μά-στου Γκίζας κάνει για ρεκλάμα?
Τελικώς ποιός "κυβερνά" εκεί στο Νέο Φάληρο?
Βγάλατε αυτό το...ακατανόμαστο πράγμα, να μας ειπεί για το νερό?
Αντε τώρα να ρίξω μερικά m³ νερό να καθαρίσουν τ' αυτιά μου από την...σκατοφωνάρα της. ΕΛΕΟΣ γαμώτο ΕΛΕΟΣ...