Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

BMW(ωχ) ΥΖΕ 9055

Το περιστατκό που ακολουθεί σε περίπτερο.
Καταφθάνει λοιπόν ο "κυριούλης" με το BMWδάκι του για να ψωνίσει και λέγει:
-Δύο Marlboro silver...
Σημ. το συγκεκριμμένο τσιγάρο εμπεριέχει Πίσσα 5mg και νικοτίνη 0.4mg δηλαδή τραβάς...αέρα κοπανιστό αλλά επειδή το καπνίζουν ΟΙ μαλάκες κι επειδή ο οργανισμός τους απαιτεί κάποια ποσότητα νικοτίνης, καπνίζει-πληρώνει ΤΕΣΣΑΡΑ πακέττα, ενώ θα ηδύνατο να την βολέψει με ΕΝΑ πακεττάκι ολίγον πιο "βαρύ".
Του δίνει ο περιπτεράς τα τσιγάρα, τα ρέστα, κόβει ΚΑΙ την απόδειξη.
Περνούν μερικά δευτερόλεπτα και ξαναλέγει στον περιπτερά.
-Α, και μια σοκοφρέττα.
Ξαναεισπράττει ο περιπτεράς το αντίτιμον, περιμένει λίγο μήπως και...ξεφουρνίσει κάτι άλλο και κόβει πάλι την απόδειξηηηηη....
Συλλέγει λοιπόν ο BMWδάκιας τα υπόλοιπα ρέστα, τα τοποθετεί στην τσέπη του(πού πορτοφόλι ε;) και θυμάται ότι αφού θα καταπιεί το γλύκισμα θα διψάσει.
-Α,(αξ και ξερός) κι ένα νεράκι μικρό θα πάρω(όταν μαλάκαααα λέγεις νερΑΚΙ εννοείται ότι αναφέρεσαι σε μικρό ε;) κρατήστε.
Ξανά μανά απόδειξη κ.τ.λ.
Συμπέρασμα: Το "ανθρώπινο" αυτό είδος για κάθε επίσκεψη στο περίπτερο χρειάζεται-απαιτεί και...½ μέτρο χαρτί, δηλαδή στην διάρκεια της άχρηστης ζωής του ίσαμε...5~6 δένδρα.
Αυτοί είναι όσοι οδηγούν BMW συμπερ-ασματικώς.
ΥΓ Από τα στοιχεία που συλλέγει η Τροχαία ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ χρόοονια τώρα, ότι το αυτοκίνητον BMW έρχεται πρώτο και "καλύτερο" στην εμπλοκή μαλακοτρακαρισμάτων.
"Ωραίο" αυτοκίνητο κι άλλο τόσο "ωραίοι" και οι οδηγούντες το...

Δεν υπάρχουν σχόλια: