Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Α-πορειών συνέχεια...

Ελα που δεν ηδυνήθην εως τώρα να (σ)καταεννοήσω προς τί έχουν βαλθεί όοολοι να μάθουν περί του Θεού, την ύπαρξιν ή μη, πού πάμε μετά θάνατον και τα ρέστα.
Στο διάολο πάμε κι ακόμη παραπέρα αλλά προς τί όοολη αυτή η πριμούρα;
Δηλαδή για ν' απολαύσω ένα δροσερό νεράκι μέσα από τις χούφτες μου καθώς ξεπηδά από την πηγή, ή έστω μου το αποστέλλει η ΕΥΔΑΠ στον ημέτερον οικιακόν κρουνόν, θα πρέπει να εξηγήσω πρώτα τ' ανεξήγητα; Εκείνο που θα μ' ενδιέφερε π.χ. είναι πώς να είχα την ευχέρεια να τροφοδοτήσω με καθαρό δροσερό νεράκι όοολους τους διψασμένους απανταχού του Πλανήτου μας. Αυτό μάλιστα.
Να εξασφαλίσω καθημερινή τροφή σ' όοολους τους πεινασμένους και δυστυχώς είναι πάααρα πολλοί.
Αλλά και να ψάξω περί θεοτήτων τί θα βρώ; Διάφορες θεωρίες, ερμηνείες κ.τ.λ.
Π.χ. Ισις όπως υπογράφει μια από τις φίλες του blog, σημαίνει Θεά της σάρκας, άρα όοολα στα εγκώσμια γυρίζουν. Τί το θες το παραπέρα; Ο άνθρωπος έζησε 100άδες χιλιάδες χρόνια δίχως να φιλοσοφεί, παρά μόνον απελάμβανε τα καθημερινά, με τα χρόνια ακούγοντας τους ήχους των πουλιών, της βροχής των κυμάτων, έφτιαξε μουσικά όργανα, ώστε ν' ακούει τους διαφόρους ήχους όοοποτε γούσταρε, το γιόρτασε, το ευχαριστήθηκε και πέρασαν τα χρόνια.
Οταν π.χ. ακούς την χορωδία της RCA να λέει ουουουου στο κομμάτι "The high and the mighty" ε, δεν σούρχεται στον νου, ο αέρας που ακούγεται έξω από το παράθυρο;
Χρειάζεται εξήγηση; Εξηγείται η ευχαρίστησις που νοιώθεις ικανοποιώντας τις ανάγκες του κορμιού σου, τρώγοντας, πίνοντας και... χύνοντας ή απολάμβάνοντας τους ήχους από το τραγούδι "Una Notte a Napoli"; Μη χέσω με την "υψηλή" φιλοσοφία τύπου...Καστοριάδη.
Ρε, απολαύσατε την ζωή που είναι τόοοση δα η πουτάνα(ώπου πουτάνα=ωραία) και ώσπου να ειπείς γειά σου ζωή, ωπ πάρτον κάτω και μην τον είδατε...
Στο επόμενο σημείωμα θα σας περιγράψω πώς φτιάχνουμε ωραίο ΑΛΗΘΙΝΟ ρυζόγαλο, κι όχι σαν αυτό που πουλά-ξεγελά η "ΜΕΒΓΑΛ".
Σημ. διαβάστε και...Κάφκα, αλλά μην τα πάρετε τοις μετρητοίς ώπα, κράττει και σκέψου όοολα τα προηγούμενα. Κυρίως το..."ρυζόγαλο" μετά από το...χύσιμο, μμμ,...κατά πως μαρτυρεί το..."ασθενές" φύλο φίλε μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: