Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πριγκηποβουτυρο"αναθρεμμένοι"...

Αναμιμνησκόμενος το ένδοξο παρελθόν μας, μούρχονται κατακέφαλα οι τρόποι μετακινήσεως των προ-ηγουμένων γενεών που κάνοντας το κέφι των(βεβαίως) πέταξαν σπόρια, ανταμώθηκαν με τ' αυγά και νάμαστεεεε κι εμείς, που για να μετακινηθώμεν έχωμεν: ποδήλατα(ΚΑΙ ηλεκτρικά πλέον για κουραδόμαγκες), μοτοποδήλατα, μοτοσυκλέττες, αυτοκίνητα λογιών λογιών, λαο-φορεία, τραίνα, πλοία κι αεροπλάνα.
Και πάμε στις καθημερινές μετακινήσεις μας, ώπου οι φλώροι και οι γκιόσες απαιτούν χώρο 6 τετραγωνικών μέτρων που κουβαλούν μαζί τους για τις...βόλτες των και...κάνετε χώρον να περάσουν...
Υπάρχει βεβαίως ΚΑΙ η μοτοσυκλέττα. Κάποτε αλλά και επί των ημερών ηλικιωμένες κιόλας χρησιμοποιούν τα άλογα για τις μετακινήσεις των εκτός των χαζοχαρούμενων φλώρων και...τσοκάρων, που ήθελαν...άμαξα για να απλώσουν τα...κρέατά των. Τις άμαξες μαζί με τα κρέατά των έσερναν από 1, 2 μέχρι και...6 στην καλυτέρα των περιπτώσεων άλογα. Κι αυτό για πολλούς αιώνες ναι; Μάλιστα.
Την σήμερον λοιπόν με...2,105.00 € αγοράζεις μοτοσυκλέττα 125 κ.ε. με 10 αλόγατα ατσάλινα, θα καις 4 λίτρα βενζίνης για κάθε 100 χιλιόμετρα διαδρομής, και δύνασαι να μεταφέρεις το σαρκίον σου + ακόμη ένα σαρκίον νομίμως, ή και έως τουλάχιστον 4 "παρανόμως"(το έχουμε ιδεί) ώπου θέλεις, να υπάρχει και το μονοπάτι βεβαίως με ανωτάτη ταχύτητα μέχρι και 80 χιλιόμετρα 4 φορές πιο γρήγορα από άλογα ζώντα, και όλα ωραία. Και π.χ. έσκασε το λάστιχο, έσπασε η αλυσίδα; Τσουπ τηλεφωνείς στην οδική βοήθεια την φορτώνουν και σου την μεταφέρουν ώπου διατάξεις.
Τεχνολογία υπάρχει μυαλό όμως;...
Ωπα και πριν με προλάβετε από χρόοονια πολλά υπάρχουν ΚΑΙ αδιάβροχα. Πατήστε στο YouTube: The Snake Canyon in Mulholland Highway/Drive -- In HD και στο τέλος του Video, θα ιδείτε και τον άνθρωπο που οδήγησε υπό βροχήν την μοτοσυκλέττα...για να πάθετε και την σχετικήν...πλάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: